Àrees de WiFi gratuit gràcies a Norwegian Airlines

Connecta’t i comparteix a l’instant la teva experiència Cruïlla 2016 gràcies a Norwegian Airlines

 

planol-2016-wifi

Aquest any, una de les novetats que guardem per a tu és el servei d’alta capacitat que ens proporciona Norwegian Airlines, amb zones WiFi gratuït en el recinte del Fòrum. Retrata tots els moments increïbles que visquis durant el Cruïlla 2016 i comparteix-ho amb els teus amics i amigues a l’instant, només hauràs de cercar les àrees de connexió distribuïdes pel recinte.

Amb això, tindrem dos tipus d’àrees de connexió. D’una banda, les zones de més capacitat suportaran la connexió de fins a 2.500 usuaris, distribuïdes en els sectors de restauració i descans, perquè quan agafeu forces entre concert i concert, aprofiteu per a explicar-los als vostres amics i amigues que tan bé ho esteu passant en el Cruïlla. D’altra banda, les zones de menor capacitat, estaran repartides pels escenaris principals arribant a suportar 800 usuaris connectats alhora.

Però atenció!: La connexió al WiFi al Cruïlla i la itinerància de la xarxa dependrà dels dispositius que tingueu. Aquells que tingueu mòbils o tablets d’última generació us connectareu amb major facilitat que aquells que tingueu dispositius més antics, i a més, depenent de l’ús que feu del WiFi, gaudireu de major o menor velocitat (per exemple, per a aquells que porteu un director/a de cinema al vostre interior, ja sabeu que pujar arxius de vídeo consumeix més dades, per tant, la vostra connexió podria ser més lenta).

A més, amb la finalitat d’evitar col·lapses i que tots/a pugueu gaudir de WiFi gratuït, el matéix sistema expulsarà de la xarxa als usuaris que estiguin inactius o que no facin ús d’ella, per a permetre la connexió a altres usuaris.

El Cruïlla 2016 és més perquè tu eres el/la protagonista

Ens veiem al Juliol, Cruïllerxs!