Cruïlla Barcelona, molt més que música!

El Cruïlla Barcelona és molt més que música. Durant els dies de festival podreu gaudir d’experiències no musicals que fan que el Cruïlla sigui un festival únic.

 

EL CRUÏLLA AMB LES ENTITATS AMB ÀNIM SOCIAL

El Cruïlla Barcelona a més d’un festival musical es converteix en un espai que ajuda a algunes entitats amb ànim social a difondre els seus missatges i el seu treball.

Ja és sabuda l’estreta relació entre el Cruïlla Barcelona i Amnistia Internacional amb la possibilitat de realitzar donacions al comprar les entrades, però a més els dies del festival acollim i difonem les activitats d’Oxfam Intemón, Som Nit (projecte de prevenció en el consum de drogues de Creu Roja), Aldees Infantils, FETS (Associació d’entitats de Banca Ètica) i Surf Help.

amnistia

 

SOM ENERGIA

Repetirem l’experiència iniciada l’any passat de recarrega gratuïta de la bateria dels mòbils gràcies a l’energia solar, i com no a la col·laboració de Som Energia, cooperativa de consum d’energia verda amb la qual mantenim una relació des de fa anys. (+ INFO: SOM ENERGIA)

som energia - recàrrega mòbil1

 

ECOEMBES, empresa que es dedica a la recollida selectiva de residus, ens ajudarà a conscienciar i reciclar els residus que generem durant els dies de festival.

 

logo

 

ESPAI BEEFEATER IN-EDIT

Una altra novetat de la present edició del Cruïlla Barcelona és la participació del festival de Cinema Documental Musical Beefeater In-Edit.

Cinema i música és la manera més curta d’explicar que és el festival Beefeater In-Edit, la forma més llarga és explicar que després de 12 edicions és el festival de referència de cinema documental sobre música.

Divendres i dissabte podrem gaudir d’una programació de continguts que Beefeater In-Edit ha creat especialment per al nostre públic.

Es veuran documentals musicals però també videoclips, fragments de concerts, bobines amb el treball de les principals productores del país, playlist creades per alguns artistes que actuen al festival i material propi del Cruïlla.

Beefeater també tindrà un espai acollidor amb barra on els cambrers serviran combinats de la marca per què gaudeixis un moment de relax i gaudeixes de la programació de l’ IN-EDIT,

 

IMG_1154

 

ZONA DE MASSATGES

Una altra novetat d’aquesta edició serà l’espai Wellness de l’Cruïlla.

Tots sabem el cansat que pot acabar resultant un festival de música i per això oferirem una oferta de massatges a preus populars.

 

Restauració amb FOOD TRUCKS

Aquest any el Cruïlla Barcelona millora la seva oferta gastronòmica ampliant substancialment amb els Food Trucks característics de Barcelona.

Aquests estaran repartits en dues grans àrees gastronòmiques. Algunes ja confirmades són: La Pick Up, Cor Verd, Food’n’Roll, Yango, Filet Rus, La Cuina Batega i Triskan …

L’oferta va des hamburgueses i hot dogs d’autor, a menjar mexicà, oriental, pa amb tomàquet o sucs i dolços.

11222137_1112969228829651_7635479753068498358_n

 

CASTELLERS

Ja s’ha convertit en una tradició veure a Castellers al Cruïlla Barcelona.

Divendres, comptarem amb la Colla Castellera Jove de Barcelona i amb els seus espectaculars castells amb llums LEDS.

GRAFFITIS

Un altre clàssic del Cruïlla és l’àrea de graffitis on artistes realitzaran obres amb la imatge dels artistes que veiem a sobre dels escenaris, amb la col·laboració de Smoking aquest any es podrà veure l’evolució de les obres en un espai més central, entre els 2 escenaris principals.

 

graffiti3graffiti2

 

 

ZONA DE JOCS AMB GUIXOT DE 8

També és tradició l’àrea de jocs del Cruïlla Barcelona, jocs creats amb elements reciclats per la gent de Guixot de 8, ja portem molts anys amb la seva presència al Cruïlla, però veure les cares de petits i grans jugant ens anima a seguir la col·laboració molts anys més.


_MG_1376_K1A1752