Torna al Cruïlla 2016 la Zona Smoking Graffiti.

Al Festival Cruïlla 2016 comptarem de nou amb una zona dedicada a l’art i el color, on artistes del graffiti crearan obres relacionades amb els artistes del festival gràcies a la col·laboració de Smoking.


Per primera vegada obrim convocatòria per poder formar part dels artistes que pintaran durant els dies de festival. INFO i registre:
Aquí

 

Cruilla-Festival-Barcelona-2015

Cruïlla Barcelona 2015. Fuente:Clubber-mag.com

 

L’amor a l’art segueix estant molt present al Cruïlla. I n’estem encantats! Ja s’ha convertit gairebé en una tradició comptar amb la col·laboració de Smoking  per a la creació d’un espai dedicat a la creativitat en estat pur.
Aquest any la zona “Smoking Graffiti” obre, per a tots aquells que vulguin crear i exhibir les seves obres en viu i en directe durant els tres dies del Cruïlla, la possibilitat de formar part de l’equip d’artistes. Tal com s’ha dut a terme en edicions anteriors, Graffic Impact serà l’encarregat de seleccionar els més hàbils amb el traç i l’esprai, que sens dubte ens faran gaudir d’un art instantani i de primer nivell amb grafiters de diferents estils i tècniques.
Així doncs, igual que altres anys la temàtica de les obres versarà sobre els artistes i bandes que trepitgen els escenaris del Cruïlla deixant sobre el llenç algunes pinzellades del que serà l’experiència #cruilla2016. Tot un espectacle visual que ens donarà molta vida entre concert i concert!

 

 

graffiti2015

Grafiteros en el Cruïlla Barcelona 2015

 

A més, en la zona “Smoking Graffiti” trobaràs totes les novetats d’aquesta marca de paper de fumar, podràs guanyar molts premis i submergir-te en la màgia del street art envoltat de música i bona vibra.