Cruïlla en Família

Poder viure el Cruïlla en família és una possibilitat que com a festival ens agrada i cuidem. Aquest any volem anar una mica més enllà i, per primera vegada, els joves de fins a 15 anys poden entrar gratuïtament al festival, sempre i quan vagin acompanyats del pare/mare/tutor legal. Ampliant aquesta franja d’edat els més joves podran començar a trepitjar festivals de música sense que signifiqui un sobrecost per les famílies. 

IMPORTANT! Per qüestions d’aforament i seguretat, necessitem saber si assistiràs al Festival Cruïlla amb menors de 16 anys. Per això et demanem que et registris en aquest FORMULARI i ens concretis quants menors t’acompanyaran (màxim de 3) i quins dies assistiran. És imprescindible omplir el formulari abans del dia 3 de juliol per poder garantir la seva entrada.

D’altra banda, com ja és tradició, la jornada de diumenge està pensada perquè els més menuts també gaudeixin del festival. Més enllà dels concerts que acaben a les 10 de vespre, una jornada diürna, amb activitats per infants, circ, tallers … Un ambient familiar difícil de trobar en qualsevol altre festival. És el nostre petit tresor!

Podeu veure un petit resum de l’ambient i activitats de la passada edició i anar-vos preparant per gaudir el Cruïlla amb la família: